Het café
Yeni RakiHelfrich (10/22/07 om 23:29:39): Het is geen oliemengsel of filtraat zoals pastis, het is minder doorgekookt dan een La Bleue en schoner dan een ouzo. Verder is het een vrij "lineair" drankje. Veel meer dan correct gedistilleerde anijs valt er niet aan te beleven. Aangenaam voor de liefhebber, maar allesbehalve spannend.
Helfrich (10/25/07 om 23:20:42): Zoveel steranijs geeft toch een soort houtige bijsmaak -- niet als van een vat, maar meer of je karton hebt gegeten. Ik heb genoeg van die zooi.
Zenzero (10/25/07 om 23:41:47): Helfrich schreef: What's it gonna be now? Helfrich schreef: ...Ik heb genoeg van die zooi.Make up your mind! Ik begrijp het wel, alleen snap ik het niet!
Zenzero (10/25/07 om 23:45:15): Op jouw advies ga ik ook niet meer in, nu proef ik ook Raki met karton smaak.
Helfrich (10/25/07 om 23:58:19): Nederlands brood wordt toch ook gewoon gemaakt van watten, melk en gemalen karton? Of ben ik weer verkeerd geďnformeerd?
Helfrich (10/26/07 om 00:04:28): Zenzero schreef:
Ramazzotti-soda. Zo'n hoestdrankachtig bittertje waarvan je denkt: mja, dat is ongetwijfeld ook niet meer zoals het ooit bedoeld was. Verder wel geschikt als je je niet zo fris voelt. En de soda is Fürstenbrunn Spritzig.
Zenzero (10/26/07 om 00:11:08): Doe mij maar Branca Menthe of Underberg (de Nootmuskaat bom)
Helfrich (10/26/07 om 00:19:47): Fernet Menta. Ik vrees dat ik nog niet genoeg emfyseem heb om dat volop te waarderen.
Zenzero (10/26/07 om 00:33:08): Smakelijk
|
|